Sukutapaaminen ja sukuseuran kokous 1. – 2.7.2017

Paikka: Hotelli Korpilampi Espoo.

Nyt on aika vahvistaa ilmoittautumiset kesän tapahtumaan. Paikkana on Hotelli Korpilampi, Espoossa. Majoituksen jokainen hoitaa taas itse. Muistattehan, että meille on varattu kymmenen huoneen huonekiintiö, joka on voimassa 15.6.2017 asti. Varattaessa mainitkaa Liljeström sukukokous. Huoneiden varaus puhelimitse 09 6138 411 tai sähköpostilla myynti(at)korpilampi.fi.

Tapahtuma alkaa lauantaina 1.7. klo 13 yhteisellä lounaalla. Lounaan hinta on 18,- ja se sisältää salaatin, alkuruokapöydän, 2 lämminruokavahtoehtoa kasvislisukkeineen, kahvia ja keksejä. Ruokajuomana jäävesi. Lisähintaan voi tilata muita juomia. Lapset alle 4 vuotta ruokailevat ilmaiseksi, lapset 4 – 12 vuotta puoleen hintaan. Jokainen maksaa lounaan itse.

Lounaan jälkeen siirrymme kokoustiloihin, joissa ohjelmaa ja varsinainen sukukokous. Sukukokouksen osalta lähetän kutsun ja asialistan erikseen.

Iltapalaksi  Paistos-iltapala, joka on Juures-poropaistos tai juures-lohipaistos, vihersalaattia, patonkia ja levitettä. Hinta 18,- /hlö. Kyseessä on ryhmämenu, joka on kaikille sama.

Sunnuntaiksi on suunniteltu vierailuja lähitienoon kohteisiin. Järjestelytoimikunta on suunnitellut seuraavia kohteita: Glimsin museo, jossa Petter Lilja työskenteli, Nupurin kartanoa, Petter Lilja kuoli siellä. Bembölen kahvituvalla käymme kahvilla.  Tutustuminen Espoon vanhaan kirkkoon ja mahdollisesti kirkon esittely. Lopuksi käydään tutustumassa Sundsbergin kartanon jäännöksiin. Petter Cristian Liljeströmin vaimo on syntynyt siinä kartanossa. Kierros tehdään omilla autoilla, jos tarvitset kyytiä, ilmoita. Sovitaan niistä tarkemmin sitten paikan päällä.
Sunnuntai on siis vielä suunnittelu asteella ja suunnitelmat tarkentuvat myöhemmin.

Lounaan ja iltapalan osalta meidän on vahvistettava henkilömäärä hotellille etukäteen.
Ilmoita siis osallistujien nimet, aikuinen vai lapsi (alle 12 v.), syötkö lounaan ja iltapalan. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aine allergiat.
Sunnuntain suunnitelmia varten ilmoita myös osallistutko sunnuntain ohjelmaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 30.5.2017 sähköpostilla marja-riitta.heinonen (at) laitikko.fi.