Ajankohtaisia asioita

Vuosikokous 2020

Sukuseuran vuosikokous pidettiin etäkokouksena 30.9.2020. Paikalle oli uskaltautunut 12 jäsentä, yksi Ruotsista muut Suomesta.

Kokouksen puheenjohtajan toimi Pertti Heinonen, sihteerinä Marja-Riitta Heinonen, pöytäkirjantarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Marianne Auvinen ja Anu Liljeström.

Kokous oli ensimmäinen laatuaan sukuseuran lyhyen historian aikana. Vuosikokous etäkokouksena oli hyvin positiivinen kokemus ja saimme hienosti hoidettua vuosikokoukselle kuuluvat asiat ja tehtävät .

Virallisen kokouksen jälkeen jatkoimme jutustelua ja tarinointia vapaamuotoisesti. Oli kiva nähdä sukulaisia ja vaihtaa kuulumisia, vaikka kaikki tämä tapahtuikin etänä.

Kuva napattu tietokoneen ruudulta. Kaikilla ei ollut kameraa käytettävissä.

Sukutapaaminen Hauholla 29. – 30.6.2019

Kokoonnuimme sukutapaamiseen Hauholle Lautsian kartanoon. Mukana oli 27 sukuseuralaista tai sukuun kuuluvaa.

Ohjelma:

Lounas Lautsiassa

Käynti Kristian ja Hilja Liljeströmin haudalla.

Vierailu Hovin kartanoon, jossa esi-isämme Petter Liljeström on työskennellyt.

Opastettu kävelykierros Hauhon vanhalla raitilla. Oppaana Matti Taponen.

Juhlapäivällinen Lautsiassa.

Yhteinen illanvietto. Sukuvaakunan julkistaminen. Viimeiset sukututkimuksen kuulumiset. Seurustelua.

Sunnuntaina käynti Alvettulan vanhalla sillalla, jossa Maria Fransilia Liljeström haavoittui.

Sukutapaaminen ja sukuseuran kokous 1. – 2.7.2017

Paikka: Hotelli Korpilampi Espoo.

Nyt on aika vahvistaa ilmoittautumiset kesän tapahtumaan. Paikkana on Hotelli Korpilampi, Espoossa. Majoituksen jokainen hoitaa taas itse. Muistattehan, että meille on varattu kymmenen huoneen huonekiintiö, joka on voimassa 15.6.2017 asti. Varattaessa mainitkaa Liljeström sukukokous. Huoneiden varaus puhelimitse 09 6138 411 tai sähköpostilla myynti(at)korpilampi.fi.

Tapahtuma alkaa lauantaina 1.7. klo 13 yhteisellä lounaalla. Lounaan hinta on 18,- ja se sisältää salaatin, alkuruokapöydän, 2 lämminruokavahtoehtoa kasvislisukkeineen, kahvia ja keksejä. Ruokajuomana jäävesi. Lisähintaan voi tilata muita juomia. Lapset alle 4 vuotta ruokailevat ilmaiseksi, lapset 4 – 12 vuotta puoleen hintaan. Jokainen maksaa lounaan itse.

Lounaan jälkeen siirrymme kokoustiloihin, joissa ohjelmaa ja varsinainen sukukokous. Sukukokouksen osalta lähetän kutsun ja asialistan erikseen.

Iltapalaksi  Paistos-iltapala, joka on Juures-poropaistos tai juures-lohipaistos, vihersalaattia, patonkia ja levitettä. Hinta 18,- /hlö. Kyseessä on ryhmämenu, joka on kaikille sama.

Sunnuntaiksi on suunniteltu vierailuja lähitienoon kohteisiin. Järjestelytoimikunta on suunnitellut seuraavia kohteita: Glimsin museo, jossa Petter Lilja työskenteli, Nupurin kartanoa, Petter Lilja kuoli siellä. Bembölen kahvituvalla käymme kahvilla.  Tutustuminen Espoon vanhaan kirkkoon ja mahdollisesti kirkon esittely. Lopuksi käydään tutustumassa Sundsbergin kartanon jäännöksiin. Petter Cristian Liljeströmin vaimo on syntynyt siinä kartanossa. Kierros tehdään omilla autoilla, jos tarvitset kyytiä, ilmoita. Sovitaan niistä tarkemmin sitten paikan päällä.
Sunnuntai on siis vielä suunnittelu asteella ja suunnitelmat tarkentuvat myöhemmin.

Lounaan ja iltapalan osalta meidän on vahvistettava henkilömäärä hotellille etukäteen.
Ilmoita siis osallistujien nimet, aikuinen vai lapsi (alle 12 v.), syötkö lounaan ja iltapalan. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aine allergiat.
Sunnuntain suunnitelmia varten ilmoita myös osallistutko sunnuntain ohjelmaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 30.5.2017 sähköpostilla marja-riitta.heinonen (at) laitikko.fi.

Sukutapaaminen Viikinsaaressa

2.7.2016 sukutapaaminen Viikinsaaressa Tampereella, ohjelma alustavasti:

Lauantaina

  • Kokoontuminen Laukontorille, josta lähtee laiva Viikinsaareen kello 15
  • Sukuseura kustantaa laivaliput, jokaisella kuitenkin pitää olla lippu laivaan noustessa, joten ne jaetaan paikan päällä. Ole siis ajoissa, että liput ehditään jakaa. Tule paikalle klo 14.30, kokoontumispaikka on Viikinsaaren laivan lähtölaiturin lähistöllä, maamerkkinä kello.
  • Viikinsaaressa on ruokailu, pientä esitystä suvun vaiheista ja iloista yhdessä oloa ja illan vietto
  • Paluumatkalle lähdemme Viikinsaaresta klo 21.30
  • Jatkopaikkana Hämeenpuiston Cumulus Kokoustila Puisto

Sunnuntain kävelykierrokselle kokoonnumme klo 10.50 Hämeenpuiston Cumuluksen eteen. Bussi lähtee klo 11.07 Nalkalantorilta, linja 15, katu on Tiiliruukinkatu. Bussimatkan jokainen maksaa itse. Viikinsaaressa katsotaan yhdessä reittiä tarkemmin.